Gulvfirma

Gulvfirma udfører alle slags gulvbehandling, gulvafslibning og afhøvling af plankegulve eller parketgulve. Kontakt vores forretning og lokale fagmand for en lille snak om dine drømme og forventninger til det nyafslebet parket. Som professionel gulvvirksomhed, lytter vi til dig og sammensætter en overfladeløsning som modsvarer dine forventninger. Herpå vil vores gulvfagmand trylle og give dig en gulvløsning som du kun kan være fornøjet med.

Hvad er et gulvfirma?

Kvaliteten af vores kan til eksempel ses på mængden af trofaste kunder, som returnere igen og igen. Vore lokale medarbejdere udretter herved en ekstra god service med kompetent gulvrådgivning og gulvvejledning. Derved får alle vore kunder den bedste gulvservice og et nyrenoveret trægulv i tiptop kvalitet.

Hvordan finder jeg et billigt gulvfirma?

Mange slags arbejde med trægulve tilbydes af os, – dit lokale gulvfirma. Herunder:

 • gulvforbedring
 • afslibning af køkkenbord pris
 • gulvudbedring
 • afhøvling af trappe
 • afslibning af trægulve gør-det-selv

Dialog om dine gulve gavner et okay samarbejde, der danner grundlag for opfyldelse af dine behov og ønsker . Dernæst laves slibningen af trægulve som aftalt efter dine drømme og forventninger. Vi Kører i Aarhus, Odense og København plus resten af landet samt kan tiltræde i al hast.

Kan gør-det-selv slibning tilrådes?

Gulvafhøvling, gulvbehandling og afslibning kan laves på egen hånd, skønt benyttelsen af et professionelt gulvfirma giver vel uført gulvarbejde. En gulvvirksomhed som vores, har lokale gulvfolk med erfaring og ekspertise. Her bruges blot de aller fornuftigste gulvprodukter og gulvmaskiner med bedste resultat til følge. Tag kontakt til os og undgå, at dit gør-det-selv projekt ender galt. Vi har dygtige medarbejdere til at føre de store og kraftige gulvslibere. Gulvmaskiner der kan destruere gulvet ved fejlhåndtering. Slibning, gulvpudsning og gulvlægning er et svært gulvfag, og udføres derfor bedst af en erfaren medarbejder.

Hvorfor bruge et gulvfirma?

Gulvafslibning og afhøvling som laves af en dygtig gulvsliber er din garanti for velgjort gulvrenovering. De stor gulvmaskiner må styres præcist samt justeres til trægulvets beskaffenhed. Gulvslibningen foretages med sandpapir og består af en hel del slibninger. Gulvsliberen begynder med en grov sandpapir som efterhånden udskiftes til finere og finere. Når den endelige sandpapir har været anvendt er træet klar til en behandling med hvid lud, voks, sæbe, hvid lak, hvid olie eller bejdse. Gulvslibningen benævnes også en fuldslibning og består af: grovslibning, polering, finslibning, let slibning. Gør-det-selv afslibning udføres ved leje af gulvslibemaskine eller gulvsliber leje. Leje af maskine til gulvslibning kan foretages hos byggemarkeder og farvehandlere landet over. Det er udlejningsmaskiner som ofte er misligeholdte som følge af ukyndige kunders brug samt anvendelse på forskellige typer trægulve. Maskiner til gulvafslibning, hvor valsen ikke er plan, ødelægger træet. Ved at bruge et professionelt gulvfirma holdes et højt kvalitetsniveau hver gang, og opgaven foretages altid perfekt.

Gulvafslibning odense

Odense kan få udført billig gulvafslibning og afhøvling

Gulvafslibning Odense, Svendborg, Middelfart og andre steder på Fyn tilbydes. Vi har i mange år været den lokale gulvmand og gulvfirma i Odense.

Gulvafslibning Odense

Har du et grimt trægulv som trænger til en ny overflade og gulvopfriskning? Så kan vi hos Fyns Gulve hjælpe dig. Geografisk er vi ikke bundet af gulvafslibning Odense, men også Fåborg, Assens, Ringe, Kerteminde og mange andre steder på Fyn.

Gulvfirma og gulvsliber Odense

Odense gulvfirma hjælper alle med en opfriskning af deres trægulve. Afslibning, afhøvling og behandling er en specialitet indenfor opfriskning af trægulve. Vi hjælper dig med alt indenfor bearbejdning og forbedring af boligens gulv, herunder:

  • Gulvrenovering
  • Gulvforbedring
  • Gulvrestaurering
  • Gulvarbejde
  • Gulvbearbejdning

og meget mere. Også gulvsanering, gulvlægning samt gulvmontering udføres såfremt det er nødvendigt i Odense og på Fyn.

Behov for gulvafslibning Odense?

Vi udfører ikke alene gulvrenovering i de store byer på Fyn, men alle steder hvor der er gulve af træ som trænger. Svendborg, Fåborg, Nyborg og Middelfart for blot at tage nogle stykker af de byer med mange trægulve som nyder godt af vores gulvservice. Alle Gulvslibning Odense, Kerteminde, Ringe, Vissenbjerg, Assens og Fåborgopgaver udføres, store som små, hvor blandt andet gulventrepriser er muligt. Har du mod på at få gulvinspiration og mere info? er du velkommen til at kigge forbi vores gulvbutik og gulvgalleri for inspiration til dit næste gulvprojekt. Og såfremt du ønsker et mere indgående kendskab til træ og trægulve? er vores gulvsnedkeri og gulvværksted også åbent.

Hvad er en gulvafslibning?

Gulvafslibning eller gulvafhøvling? Forskellen er stor, idet en gulvafhøvling benytter skarpe klinger til at flænse overfladen af trægulvet. Affaldet fra denne proces kaldes for høvlspåner som vi alle nok kan huske fra sløjdtimerne. Gulvrenovering og gulvarbejde er steder hvor en gulvafslibning ofte anvendes, så en ny og ren overflade skabes. Herefter kan der påføres en ny overflade, – en gulvbehandling med:

 • Voks
 • Sæbe
 • Lak
 • Lud
 • Olie

eller måske hvid olie, hvid lak eller hvid sæbelud. Ludsæbe kan herefter benyttes til at vaske det ludbehandlede trægulv i.

Gulvarbejde udføres på hele Fyn

Hvad er gulvarbejde? Det kan forklares med gulvrenovering hvor det gamle trægulv bringes i en bedre forfatning. Gulvopfriskning eller Gulvafslibning Odense, Nyborg, Middelfart og Svendborggulvforbedring er måske endnu mere sigende og benyttes i alle de tilfælde hvor et gammelt trægulv skal friskes op. Når et trægulv trænger til en kærlig hånd kan en måde være, at gulvet afslibes eller afhøvles.