Om os

Velkommen til Fyns Gulve, dit lokale gulvfirma i Odense og på hele Fyn. Alt i gulvarbejde tilbydes, herunder gulvrenovering, gulvrestaurering samt afslibning og afhøvling. Har du behov for at få opfriske hjemmets slidt trægulve?  Så er vi her til at hjælpe dig.

Billig gulvafslibning priser Odense og på Fyn

Gulvfirma Odense, Svendborg, Middelfart og NyborgVi har billig gulvafslibning priser og kvaliteten på det færdige gulvarbejde er naturligvis i orden. Det vigtigste for os er, at du som kunde, bliver tilfreds med det endelige resultat. Vores store erfaring og gulvekspertise er din garanti for et veludført gulvarbejde som lever op til de strengeste håndværksmæssige krav.

Garanti for veludført gulvarbejde

Gulvbranchen har en række udfaldskrav som gulvfirmaer skal leve op til med hensyn til kvaliteten af gulvafslibning og gulvarbejde generelt. Kontakt os og vi vil give dig et rigtig skarpt tilbud med billig gulvafslibning priser og kort ventetid. Der er tilfælde hvor dette ikke kan lade sig gøre, og skyldes ofte, at træet er for tyndt eller at gulvet er lagt forkert og ikke understøttet tilstrækkeligt. Det er netop den næste paramter som undersøges, om trægulvet er lagt korrekt fra starten.

Gulvarbejde, gulvrenovering og gulvafslibning Odense

Der kan være stavslib, svindrevner, kutterslag eller om gulvet ikke har en tilstrækkelig understøttet funktion. Endvidere vurderes det om trægulvet tilstrækkeligt fastgjort til undergulvet alt afhængig af typen og måden det er lagt. Er de underliggende strøer behæftet med fejl, råd og svamp eller borebille angreb og har disse også fået fat i selve gulvfladen? Endvidere vurderes brættykkelsen og at det ikke er for tyndt, samt om det har skader af forskellig slags som ikke bare kan repareres.

Gulvafhøvling og gulvafslibning?

I langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning tilstrækkeligt til en gulvopfriskning, men vi ser desværre også at en gulvsanering er den eneste udvej. Dermed menes, at trægulvet brækkes op og der anskaffes et nyt. Dette kan vi også være behjælpelige med ved gulvrådgivning og gulvvejledning. Endvidere er vi specialister i gulvlægning og gulvmontering, hvor vi let og enkelt kan lægge dit nye trægulv i boligen.