Lakbehandling og lak bruges til forsegling af gulve for at skabe af gulvoverfladen så der formes en solid og pæn efterbehandling. Boliglak forsegler gulvfladen på træet, dette danner grundlag for en meget let gulv rengøring samt gulvvedligeholdelse.

Lak

Lak

Lak og laktyper?

Typisk bruges 2 lag vand lak. Ønskes ekstra slidstyrke kan 3 lag gulvlak eller en 2-k lakbehandling vælges. Lakbehandling med boliglak holder let i mange år førend den store genbehandling er nødvendigt. Skriv eller ring gerne til os for mere vejledning om lakbehandling og laktyper.

Lakbehandling og glans?

Lakbehandling fås med diverse glans efter ønske. Vi tilbyder højglans, blank, silkemat, halvblank, mat og ultramat. Blank boliglak vælges ikke så ofte nu om dage, mens mat lak er hot. Forudsat man er i vildrede om hvilken glans der ønskes? Så kig forbi en farvehandel eller byggemarked for gulvinspiration.

Lakbehandling af trægulv?

Der findes vandbaseret og syrehærdende lakoverflade. Syrehærdende gulvlak er spritbaseret eller terpentinbaseret og således sundhedsskadelig (kræftfremkaldende). Således anvendes alene vandbaseret lakbehandling idag, idet holdbarheden og slidstyrken overfor almen brug og slid er meget høj.

Er lak rengøringsvenlig?

Boliglak lukker og forsegler parketgulvet med en slags plastikoverflade, der er let at vedligeholde. Jo flere lag lak der påføres, des mere lukket og stærk bliver gulvoverfladen. Gulvvask er meget let på et lakeret parket, idet lakering er rengøringsvenlig, smudsafvisende samt let at vedligeholde.

Kan lakoverflade genbehandles?

En lakbehandlet overfladebehandling kan gen lakeres, hvilket må udføres forinden lakendlingen slides igennem. Hertil laves en letslibning, så der lakeres ovenpå den eksisterende boliglak. Denne proces fjerner ikke ridser, hakker og misfarvninger, men har udelukkende til formål at forbedre gulvoverfladen.

Hvad er hvidpigmenteret gulvlak?

En række kunder vælger hvidpigmentering. Hvid lakering er moderne og kan anbefales, ifald der ønskes et lyst parket eller plankegulv med en hvid patina. Det er en moderne gulvløsning som nogen gerne vil have.

Alternative efterbehandlinger af trægulve?

Lud, sæbe, olie og voks er alle gode løsninger til lakoverflade   En overflade bør skræddersyes til det enkelte parketgulv og tilpasses kundens ønsker og behov.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor