Gulvpleje benyttes til at forstærke og forskønne dit hjemmets trægulv. Parket- eller plankegulve plejes forskelligt hvilket betinges af kvalitet og efterbehandling. Den bedste gulvpleje tilpasses vedligeholdelsen og rengøringen i hjemmet.

Gulvpleje

Gulvpleje

Hvad forstås ved gulvpleje?

Der er nu noget hyggeligt ved træ og  gulv  i hjemmet. Gulve af træ giver privatbgoligen noget ganske anderledes, i stuen, gæsteværelset eller et chefkontor i en forretning. Træ giver en følelse af velbehag, finhed og behagelighed på én gang. Ved at pleje, vedligeholde og rengøre et gulv perfekt, vil du få en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at du bruger de rette plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af parket- eller plankegulve. Uheldig benyttelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve og ødelægge gulvene. Det kan endda give problemer at forlade parketgulve og plankegulve for vådt ved vask. Ligegyldig hvilken overflade plankegulvet eller parketgulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt i længere tid. Kraftige rengøringsmidler på trægulve er unødvendigt.

Gulvpleje af lak, lud og olie plankegulve?

Har du et ludbehandlet trægulv bør det vaskes med sæbespåner eller en natur sæbe til trægulve. Lakgulve kan med god nytte rengøres med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. olieret gulve kan vaskes med træsæbe eller oliepleje, som ganske enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvpleje og hvornår gulvvedligeholdelse?

Vi tilbyder gulvvejledning om gulvpleje, gulvrengøring samt gulvvedligeholdelse. Såfremt hjemmet har et slidt og grimt pankegulv eller parket, kan det være fristende med en gulvsanering og udskiftning. Mange gange behøver du næppe at udskifte dit pankegulv eller parket, men kan lade sig nøje med en afslibning. Gulvsliberen har mange typer gulvrenovering, herunder høvling, gulvafslibning samt gulvbehandling, hvorefter dit udtjente plankegulv eller parketgulv forvandles til nyt. Vi anvender let slibning, gulvafslibning og fuldslibning til gulvrenovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver normalt det nydeligste løsning. Her afslibes træet helt, så behandlingen tilføres nyafslebet træ. Herefter kan der anvendes en ny behandling med olie, sæbe, lak og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller bejdse, så det er bare fantasien som sætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her slibes parket eller plankegulvet kun meget let med fint sandpapir eller et slibenet. Forløbet egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med lud, olie, voks eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til en ny gulvbehandling. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger om vedligeholdelse, rengøring og afslibning og gulvpleje

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor