Gulvafslibning Svendborg tilbydes af Fyns Gulve, dit lokale gulvfirma. Er dit trægulv blevet grimt og trist? Så kan vi hjælpe dig. Med afslibning og afhøvling kan vi fjerne den gamle gulvoverflade for dernæst at påføre en ny gulvbehandling. Her er der mange muligheder, blandt andet olie, lak, lud, sæbe, voks eller måske hvid olie, hvid lak eller hvid lud.

Billig gulvafslibning Svendborg

Svendborg gulvsliber med fokus på kvalitet, dine ønsker og godt håndværk. Mange års erfaring i gulvbranchen gør, at vi kender alle typer gulvopgaver med træ og trægulve. Vores kompetence og viden bruger vi konstruktivt til at løse din gulvopgave professionelt, effektivt og hurtigt. Vi har altid en bevidst overkapacitet, hvilket gør os til en fleksibel partner, og derfor kan vi håndtere de særlige krav og behov som du måtte have. Vi kender alle typer af gulvopgaver indenfor:

  • Gulvafslibning Svendborg, Odense, Middelfart og NyborgGulvrenovering
  • Gulvbearbejdning
  • Gulvrestaurering
  • Gulvopfriskning
  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Gulvbehandling

og en række andre. Med stor erfaring og viden fra tusindvis af gulvopgaver igennem årene, vil vi helt sikkert kunne levere dig et godt stykke gulvarbejde i Svendborg.

Gulvafslibning Svendborg

Har du et trægulv som er blevet grimt og slidt? og som trænger til en kærlig hånd? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Godt kvalitets gulvarbejde og billig gulvafslibning priser forener vi glimrende. Du skal naturligvis ikke betale ekstra for, at vi afsliber og behandler dine trægulve korrekt. Hos os får du gulvarbejde lavet til en rigtig god pris uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Har du brug for en gulvmand i Svendborg eller andre steder på Fyn, vil vi anbefale dig at kontakte os for en snak. Vi kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål og give dig et rigtig godt tilbud som du bør overveje og nok ikke kan sige nej til.

Afslibning af trægulve i Svendborg

Det er altid en god idé at kontakte os for en snak og et godt tilbud. Du kan også se priser i vores prisliste eller bruge hjemmesidens online beregner. Vi er meget fleksible med hensyn til arbejdets udførelse, og såfremt guvlarbejdet haster kan vil helt sikkert hjælpe dig. På Fyn og Sjælland har vi kun ganske få dages ventetid hvor det samme gør sig gældende i største dele af Jylland. Svendborg er udgangspunktet for afslibning af trægulve men geografisk er vi ikke mere bundet end hvad vi selv gør det til. Er der et trægulve i Aalborg som trænger, så laver vi naturligvis også det.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor