Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning Odense tilbydes af Fyns Gulve, dit lokale gulvfirma Odense og på hele øen. Vi hjælper med at gøre “Fyn Fin” når det gælder de mange trægulve. Her arbejdes der primært med gulvafhøvling, gulvbehandling samt gulvafslibning Odense.

Gulvafslibning Odense

Gulvafslibning Odense, Svendborg, Middelfart og NyborgOdense gulvrestaurering af gamle trægulve. Byen har så mange vidunderlig gamle trægulve i rigtig god kvalitet, hvilket er lige noget for en gulvmand. Trægulve i fyr og eg, som er flere hundrede år gamle. Massive gulve som er fældet i de store Midtfynske skove eller fragtet hertil fra Nordpommern med pramme. Langt de fleste trægulve er fra lokale træer som er fældet og bearbejdet på mindre savværker rundt på Fyn.

Billig gulvafslibning Odense

Et trægulv holder ikke evigt, og må derfor med jævne mellemrum friskes op og have en ny og slidstærk overflade. Såfremt du har et trægulv der trænger til en opfriskning? er vi gerne behjælpelig med en gulvafslibning og ny gulvbehandling. Til billig gulvafslibning priser og med kort ventetid, er vi din lokale gulvpartner i Odense. Selvom vi har base i Odense er vi ikke geografisk bundet og laver derfor også trægulve i Fåborg, Svendborg, Nyborg og andre steder på Fyn.

“Ønsker du dine gamle trægulve forvandlet, så benyt os til dit gulvprojekt.”, citat Den Bette Gulvmand

Det er vores mål, at din oplevelse ved at få afslebet trægulve bliver en fin og behagelig oplevelse.

Gulvslibning Odense, Fåborg, Assens, Kerteminde og Vissenbjerg

Din gulvmand i Odense

Såfremt du hyrer os som gulvfirma i Odense, bliver du mødt at positive gulvslibere, der vil gøre alt for at opfylde dine ønsker til trægulvet. Hos os vil du og dit trægulv altid være i fokus, idet det er din tilfredshed der tæller for os. Med andre ord er vi først rigtig tilfredse, når du er tilfreds med det nyafslebne og nybehandlede trægulv. Men inden vi kommer dertil er det vigtig med snak om dine ønsker, drømme og behov, når der skal vælges gulvbehandling. Dette er både visuelt og slidstyrke mæssigt, at dit trægulv får den optimale overfladebehandling.

Dygtige gulvslibere Odense

Vore dygtige gulvslibere er klar til at hjælpe med at friske dit gamle gulv op. Vi benytter allerbedste produkter fra TripTrap, Junckers og andre Danske fabrikanter hvilket giver det aller bedste resultat. 25 års erfaring med gulvafslibning og gulvbehandling borger for kvalitet, ekspertise og ikke mindst erfaring. Alle former for gulvarbejde udføres i Assens, Kerteminde, Middelfart og naturligvis i Odense. Gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde og gulvlægning er vores kerneområder hvor vi kan træde til med få dages varsel. Alt gulvarbejde udføres uanset størrelse for private, boligselskaber, institutioner og virksomheder.

NOTE: Vi sætter en ære i udført arbejde og at tingene udføres rigtig første gang. Derfor brug os til din næste gulvopgave.