Gulvafslibning Odense, Svendborg, Middelfart og andre steder på Fyn tilbydes. Vi har i mange år været den lokale gulvmand og gulvfirma i Odense.

Gulvafslibning Odense

Har du et grimt trægulv som trænger til en ny overflade og gulvopfriskning? Så kan vi hos Fyns Gulve hjælpe dig. Geografisk er vi ikke bundet af gulvafslibning Odense, men også Fåborg, Assens, Ringe, Kerteminde og mange andre steder på Fyn.

Gulvfirma og gulvsliber Odense

Odense gulvfirma hjælper alle med en opfriskning af deres trægulve. Afslibning, afhøvling og behandling er en specialitet indenfor opfriskning af trægulve. Vi hjælper dig med alt indenfor bearbejdning og forbedring af boligens gulv, herunder:

  • Gulvrenovering
  • Gulvforbedring
  • Gulvrestaurering
  • Gulvarbejde
  • Gulvbearbejdning

og meget mere. Også gulvsanering, gulvlægning samt gulvmontering udføres såfremt det er nødvendigt i Odense og på Fyn.

Behov for gulvafslibning Odense?

Vi udfører ikke alene gulvrenovering i de store byer på Fyn, men alle steder hvor der er gulve af træ som trænger. Svendborg, Fåborg, Nyborg og Middelfart for blot at tage nogle stykker af de byer med mange trægulve som nyder godt af vores gulvservice. Alle Gulvslibning Odense, Kerteminde, Ringe, Vissenbjerg, Assens og Fåborgopgaver udføres, store som små, hvor blandt andet gulventrepriser er muligt. Har du mod på at få gulvinspiration og mere info? er du velkommen til at kigge forbi vores gulvbutik og gulvgalleri for inspiration til dit næste gulvprojekt. Og såfremt du ønsker et mere indgående kendskab til træ og trægulve? er vores gulvsnedkeri og gulvværksted også åbent.

Hvad er en gulvafslibning?

Gulvafslibning eller gulvafhøvling? Forskellen er stor, idet en gulvafhøvling benytter skarpe klinger til at flænse overfladen af trægulvet. Affaldet fra denne proces kaldes for høvlspåner som vi alle nok kan huske fra sløjdtimerne. Gulvrenovering og gulvarbejde er steder hvor en gulvafslibning ofte anvendes, så en ny og ren overflade skabes. Herefter kan der påføres en ny overflade, – en gulvbehandling med:

 • Voks
 • Sæbe
 • Lak
 • Lud
 • Olie

eller måske hvid olie, hvid lak eller hvid sæbelud. Ludsæbe kan herefter benyttes til at vaske det ludbehandlede trægulv i.

Gulvarbejde udføres på hele Fyn

Hvad er gulvarbejde? Det kan forklares med gulvrenovering hvor det gamle trægulv bringes i en bedre forfatning. Gulvopfriskning eller Gulvafslibning Odense, Nyborg, Middelfart og Svendborggulvforbedring er måske endnu mere sigende og benyttes i alle de tilfælde hvor et gammelt trægulv skal friskes op. Når et trægulv trænger til en kærlig hånd kan en måde være, at gulvet afslibes eller afhøvles.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor