Dørtrin benævnes også fodspark, fodtrin, tærskler, dørtærskler og bundkarm er nogle af de mest udsatte bygningselementer der findes. De påføres spark og slitage i meget større grad end parket eller plankegulvet. Afslibning af dørtrin udføres af os, dit professionelle og lokale gulvfirma med stor viden og erfaring. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

benævnes

benævnes

Hvordan får jeg billig afslibning af dørtrin?

Hvis du har plankegulve eller parket, bør ethvert gulvarbejde blive lavet af vore lokale gulvslibere. Ikke for det så er vores specialitet gulvafslibning, gulvbehandling og gulvafhøvling, hvor vores erfaring, kompetencer og ekspertiser virkelig finder sin plads. Imidlertid spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afslibning af parket og plankegulve og store gulvrenoveringer. Uanset hvilken gulvopgave vi løser, kan du forvente at få et fornuftigt resultat løsning med sikkerhed.

Bær din nye kone over dørtrinnet!

Det er sædvane at gommen bærer bruden over dørtrinnet efter brudefærden. Her bydes bruden velkommen i boligen for parrets fremtidige liv umiddelbart efter brylluppet.

Hvad forstås ved et dørtrin?

Anbringelsen af dørtrin er konstant den værst antagelige og tilfører talrige stød, slid og knubs. Det betyder, at materialet tit er af en hårdt træ, der kan udstå den store belastning og udsathed. Den hårdeste træsort vi har i Danmark er eg. Så dermed er flere dørtrin udført i eg og egetræ. Som oftest vil bebyggelsens dørtrin få den samme overflade som de omkringliggende trægulve har. Dette skaber et smukt gulv og giver et rigtig yndigt udfald.

Dørtærskel og bundstykke?

Et dørtrin har flere navne, som tit benyttes planløst. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lille trin i en døråbning, som i bredde og længde passer med døren. Det har en støjdæmpende effekt og isolerer imod træk og kulde. Det giver en naturlig deling af rummet, som bliver nyttig ved vedligeholdelse, pleje og rengøring.

Hvorfor produceres dørtrin i hårde træsorter som eg?

Som tidligere nævnt, udsættes dørtrin for en vild stor brug. Hvilket gør dem modtagelige og vil nødvendiggøre hyppigere afslibning end trægulve og en holdbar overfladebehandling. I utallige sager lakeres dørtrinnene uanset om plankegulvet får en anden gulvbehandling som olie, voks, lud eller sæbe

Hvorfor blive dørtrin runde?

Brug og flere års belastning af dørtrin i blødt træ kan blive så slidt, at de udhules på midten. Hvilket er man vidne til fortrinsvis ved bløde træsorter som fyr, gran og lærk der har været praktiseret i mere end hundrede år. hule dørtrin kan typisk slibes plane, men vi oplever hyppigt  gulv hvor en gulvudskiftning er uundgåelig.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Dørtærskel, fodspark, bundkarme og fodtrin er alle en del af selve karmen omkring døren. I en række nye moderne lejligheder og huse har gulvene ingen dørtrin.

Fodtrin eller fodspark?

Ved at vælge trin i eg og egetræ, anvendes den hårdeste træsort vi har i Skandinavien og Danmark. Dermed opnås et ualmindelig hårdfør trin med enormt god kvalitet og holdbarhed.

Mester i afhøvling af dørtrin

Vi er experter i gulvslibning, gulvbehandling samt afslibning af dørtrin, bordplader, trapper, køkkenbordpladersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit hjem og bolig.

For more information, Please visit: http://xn--kbenhavns-gulvservice-qfc.dk/

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor